Ventilasjonstekniker

ventilasjonstekniker

Asker Ventilasjon vokser og søker derfor nye, dyktige ansatte! 

Vi søker deg som har erfaring med innregulering av ​luftmengder​, helst 3 års arbeidserfaring eller mer. Når det er sagt, er riktige personlighetstrekk viktigere enn antall års erfaring.

Når vi nå skal ansette nye ventilasjonsteknikere hos oss i Asker Ventilasjon, ser vi på følgende personlighetstrekk som essensielle:

 • Selvstendig
 • Pålitelig
 • Nøyaktig
 • Strukturert
 • Imøtekommende
 • Engasjert

Våre forventninger til deg:

Som ansatt hos oss forventer vi at du klarer å utføre arbeidet selvstendig fra begynnelse til slutt. Du vil selv være ansvarlig for å booke inn kunder og gjennomføre påfølgende arbeid. Vi forventer at du til enhver tid yter god kundeservice og gjennomfører jobben grundig, og til avtalt tid. Det er viktig at du alltid dokumenterer arbeidet som utføres. Dette innebærer blant annet at du må skrive en arbeidsdagbok, og levere protokoller senest 24 timer etter utført oppdrag. Du bør ​ha førerkort klasse B, og egen bil. Gode språkkunnskaper i norsk eller svensk er ønskelig.

Hva vi kan tilby deg:

Til gjengjeld for din arbeidsinnsats kan vi tilby deg god lønn, og store muligheter for lønnsøkning dersom du leverer gode resultater. Dette innebærer at du er produktiv for Asker Ventilasjon AS, altså leverer resultater som tilsier pluss i regnskapet. Som ansatt hos oss vil du også få tilbud om flere andre goder, blant annet gjennom vårt lojalitetsprogram.

Asker Ventilasjon AS har ikke egne firmabiler, men erstatter dine utgifter knyttet til kjøring til og fra arbeid. Dersom du har EL-bil og velger å ha vår logo (AVAS) på den, vil du få ytterligere 15 000 kr i årsinntekt. Ikke minst, vil du som ansatt ha stor frihet under eget ansvar. Du kan selv velge arbeidstid og mengde til en hver tid (forbeholdt hva du avtaler med kundene).

Top Notch Ventilasjonstekniker:

For å oppnå Top Notch Ventilasjonstekniker (TNV) status og få lønnsøkning hvert år, forventes det at du overholder de 9 Top Notch Ventilasjonstekniker kriteriene.

 1. Opparbeider minimum 3 års arbeidserfaring med innregulering.
 2. Utfører arbeidet selvstendig fra begynnelse til slutt.
 3. Setter vekt på kundeservice, du gjør kunden fornøyd!
 4. Skriver arbeidsdagbok.
 5. Skriver avviksrapport på e-post til kunde, senest samme dag som avvik oppdages.
 6. Du følger opp, og holder avtaler.
 7. Leverer protokoll senest 24 timer etter utført oppdrag.
 8. Unnviker å sette deg selv og/eller Asker Ventilasjon AS i uheldige situasjoner.
 9. Du er lønnsom, bidrar til pluss i regnskapet.

Om arbeidsgiveren:

Asker Ventilasjon AS ble etablert 2003, og er et lite firma som jobber med innregulering av ventilasjonssystemer. Asker Ventilasjon har spesialisert seg innenfor commissioning, det vil si oppstart, testing og innregulering av luftmengder i kjøle- og varmeanlegg. Du kan lese mer om oss her!

Er du vår nye medarbeider?

Dersom arbeidsoppgavene virker interessante, og du kjenner deg igjen i beskrivelsen oppfordrer vi deg til å sende inn din søknad! Vi lover en variert samt spennende arbeidshverdag i et lite, men trivelig firma. Spørsmål om stillingen kan rettes til karriere@askervent.no​, eller du kan nå oss på telefon: +47 957 83 506. Vi ser frem til å høre fra deg!

Läs ansökan på svenska här!

Stilling: Ventilasjonstekniker
Antall stillinger: 2
Stillingstype:Fast
Tilredelse: Fortløpende
Lønn: Etter avtale
Arbeidstid: Fleksibel
Arbeidsplass: Hovedsaklig Oslo